Om oss

Cortensteel.se (Infravelo AB) erbjuder Sveriges kanske största utbud av produkter inom corten. Vi säljer ett antal standardprodukter men anpassar även befintliga produkter och utvecklar nya om våra kunder önskar detta.

Infravelo AB är helägt av Better Societies Holding AS. Båda bolagen är helägda av Torbjörn Bjönness. Så långt det är möjligt strävar man efter att plöja in vinsten från verksamheten till nya samhällsnyttiga åtgärder – åtgärder som bidrar till att lösa olösta samhällsutmaningar. Minibib.no är ett resultat av detta.

Som företag är vi självklart klimatneutrala. Det uppnår vi genom att plantera träd på tidigare oplanterad mark, genom att hålla våra reseaktiviteter till ett minimum, genom att köpa ursprungsgarantier för den el vi använder osv.

Det bästa sättet att bidra till vår framgång är att köpa våra produkter och tjänster, låta andra veta om oss och överväga corten när du använder metallprodukter. Om du vill bidra på frivillig basis, eller vill skriva en studentuppsats i samarbete med oss, välkomnar vi också det. Då är det bara att höra av sig.

Vi hoppas kunna inspirera andra att göra en miljöinsats, samtidigt som vi gör det själva. Vi har alla lika dålig tid när det gäller att se till att vi människor hittar tillbaka till ett sätt att leva där vi lever inom jordens toleransgränser.